Smart Homes & Intelligent Buildings

Smart Homes & Intelligent Buildings

Nederland is een nieuw kennisevent rijker. Het event Smart Homes & Intelligent Buildings moet een antwoord geven op de groeiende vraag naar een breed platform voor de toepassing van slimme technologie in de gebouwde omgeving. Smart Homes & Intelligent Buildings richt zich vanuit de kernbegrippen comfortcarecontrolconnect op toepassingen die gebouwen en huizen slimmer, zuiniger, flexibeler, comfortabeler en levensloopbestendiger maken. De dag draait volledig om kennis delen, kennis vergaren, inspiratie opdoen en netwerken. Het event vindt plaats op 15 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het programma is opgebouwd uit verschillende keynotes, expertsessies en praktijkcases over smart technology en stelt de eindgebruiker centraal. Waar liggen de kansen en hoe creëren opdrachtgevers, voorschrijvers en kennispartners werkzaam in vastgoed, bouw en installatie een maximale toegevoegde waarde voor de gebruiker?

Op het thema energiebesparing vertaalt zich dit in de vraag hoe we substantieel energie gaan besparen en tegelijk een comfortabel en gezond binnenklimaat kunnen realiseren. Smart Homes & Intelligent Buildings gaat in op deze en andere vraagstukken. Het congresprogramma wordt gecombineerd met een informatiemarkt vol praktijkvoorbeelden van slimme technologie.

Het event Smart Homes & Intelligent Buildings vindt plaats op woensdag 15 november 2017, van 08.45 uur tot 18.30 uur, in Jaarbeurs Supernova in Utrecht.

Website Smart Homes & Intelligent Buildings

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top