SketchUp Pro software 2017

SketchUp Pro software 2017

Met SketchUp Pro-software kunnen metingen worden gevisualiseerd tot een ontwerp in eigen stijl, compleet met 3D-aanzichten, doorsneden en animaties. SketchUp Pro versie 2017 is nu leverbaar.

De nieuwste versie biedt verbeterde en nieuwe functies in SketchUp Pro en LayOut. Het programma verwerkt onder meer puntenwolken tot een ontwerp, creëert eenvoudig een 3D-oppervlakmodel, ondersteunt in- en export van DXF en DWG en importeert bovendien direct Trimble V10 foto’s. SketchUp Pro 2017 beschikt daarnaast over veel plug-ins, add-ons en uitbreidingen. Deze tools zijn flexibel en naar wens toe te voegen.

SketchUp Pro

Trimble-connecties

SketchUp-ontwerpen zijn rechtstreeks inlezen in Trimble Business Center. Vanuit de 3D-viewer kunnen punten, lijnen en vlakken geselecteerd worden om uitzetfiles in x, y en z te genereren. Vanuit de RealWorks Viewer is een puntenwolk te modelleren met vlakken, punten en lijnen. Met de speciale Undet plug-in is een puntenwolk in te lezen en een gedetailleerd model te maken. Panoramafoto’s die gemaakt zijn met de V10 kunnen met behulp van Trimble Business Center in SketchUp worden geïmporteerd. Vervolgens kunnen deze foto’s worden gebruikt voor het maken van een 3D-model.

SketchUp Pro

Website Geometius

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top