Siemens Teamcenter behaalt AWS-competentie

Siemens Teamcenter behaalt AWS-competentie

Amazon Web Services (AWS) heeft aan Siemens een AWS-competentie op het gebied van industriële software toegekend. Deze competentie heeft Siemens behaald met het Teamcenter-portfolio na een uitgebreide technische keuring van Amazon.

Teamcenter is de digitale rode draad die digitale tweelingen met elkaar verbindt door binnen de innovatiecyclus diverse fasen te doorlopen op het gebied van gedachtevorming, realisatie en gebruik. Dit vormt de ruggengraat van een digitale organisatie. Het gebruik van Teamcenter in de cloud biedt de voordelen van een digitale strategie voor een brede groep bedrijven.

Het bereiken van de AWS Industrial Software Competency toont aan dat Siemens, als lid van het AWS Partner Network (APN), een expert in de industrie is, effectieve oplossingen levert en nauw samenwerkt met AWS. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Partner Competency Program in het leven geroepen. Het programma helpt klanten bij het identificeren van consulting- en technologiepartners met ervaring en expertise in de sector. Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge technische keuring van AWS ondergaan met betrekking tot de industrie-specifieke technologie. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van veiligheid, prestaties en de betrouwbaarheid van hun oplossingen.

Website Siemens PLM Software

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top