SCIA lanceert SCIA Engineer 19

SCIA lanceert SCIA Engineer 19

SCIA Engineer 19 is een antwoord op de drie belangrijkste wensen van gebruikers en bevat substantiële verbeteringen en nieuwe functionaliteiten voor gebruiksvriendelijkheid, staalstructuren en gebouwen van meerdere verdiepingen, interoperabiliteit en lokalisatie waardoor projecten sneller worden doorlopen. 

SCIA Engineer 19 biedt een aantal snelheids- en workflowverbeteringen en talloze nieuwe functies voor meer mogelijkheden om gebouwen van meerdere verdiepingen en andere civieltechnische constructies moeiteloos te analyseren. 

Cyril Heck, chief product officer, SCIA, zegt: “We hebben in SCIA Engineer 19 significante productiviteitstools opgenomen voor het ontwerpen van beton- en staalconstructies. Dit hebben we vooral kunnen realiseren door een intensievere interactie met onze klanten. Ik ben ook erg blij dat we in SCIA Engineer twee oplossingen uit verschillende innovatieve projecten van SCIA een plek hebben gegeven: de nieuwe contactelementen, oorspronkelijk afkomstig uit ons interne innovatie-evenement “ShipIt”, en de publicatie van onze OpenAPI, waardoor een strakkere integratie in parametrische engineeringsprocessen mogelijk is.“

Website SCIA

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top