Samenwerking SevenCs en IntellinQ

Samenwerking SevenCs en IntellinQ

Recent is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen IntellinQ en het Duitse SevenCs om gezamenlijk een integrale oplossing voor nautische kaartproductie te ontwikkelen en te ondersteunen.


SevenCs, gevestigd in Hamburg, is bekend van een groot aantal software producten en oplossingen voor elektronische scheepsvaartnavigatie en nautischekaartproductie. IntellinQ, gevestigd in Rotterdam is leverancier van GeolinQ, de oplossing voor spatial data management en ontsluiting.

IntellinQ-SevenCs7

Hydrografische gegevens automatiseren
Door het combineren van GeolinQ met de ENC Bathymetry Plotter van SevenCs ontstaat een oplossing om geautomatiseerd hydrografische gegevens te beheren, diepte contouren te genereren en op basis hiervan navigatieproducten als ENC’s en papieren zeekaarten te produceren. Met gebruik making van het SPS (Seamless Point Surface) concept van GeolinQ worden de best beschikbare gegevens van een bepaald gebied geëxporteerd naar de ENC Bathymetry Plotter. Hiermee kunnen zowel diepte contouren als gewenste ‘soundings’ voor ENC’s en andere navigatieproducten worden geproduceerd.De gecombineerde oplossing reduceert kosten en verhoogt de datakwaliteit door het minimaliseren van handmatige acties.

 

Website IntellinQ

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top