Samen met Topcon kun jij de toekomst aan!

Samen met Topcon kun jij de toekomst aan!

Aangenaam, wij zijn Topcon. Met onze oplossingen en kennis helpen wij je slimmer te werken op het snijvlak van infrastructuur en technologie. Sneller. Duurzamer. Rendabeler. Veiliger.

Samen uitdagingen aangaan
Weet jij hoeveel investeringen er nodig zijn in alle bouw- en infrastructuurprojecten wereldwijd de komende twaalf jaar? Daar vertellen we je alles over tijdens de presentaties op InfraTech. En over de uitdagingen die ons te wachten staan. Deze uitdagingen kunnen we samen aan, daar zijn wij van overtuigd. Maar we moeten wel een enorme mindswitch maken. Hoe dat precies moet en waarom het nodig is? Daar vertellen we je alles over tijdens onze presentaties. Graag tot dan!

Het begint met x-y-z
Zonder geodata functioneert de wereld niet meer zoals wij dat graag zouden willen. Betrouwbare, volledige en tijdige geodata zijn onmisbaar geworden. Niet alleen het inwinnen van geodata is essentieel. Juist het combineren, analyseren, en interpreteren van deze gegevens zorgt voor een waardevolle toepassing. Zo is geo ontwikkeld van geodata naar (rijke) geo-informatie. Maar het begint allemaal bij x-y-z.

Complete workflows
Onze geodetische oplossingen bieden veilige connectiviteit – van concept tot voltooiing. Met intuïtieve software en nauwkeurige meetinstrumenten voor het management en de eindgebruiker. Van landmeten tot aan maatvoering in de bouw en de wegenbouw. Wij bieden je complete workflows waarmee je altijd op een veilige manier in verbinding staat met je collega’s op kantoor en in het veld.

Meer weten? Je vindt ons op het GeoBusinessplein (Hal 5, 5.303). Of kom langs op onze Topcon-stand in Hal 1, 1105 waar we al onze oplossingen tonen. Samen met Topcon kun jij de toekomst aan!

Namens Topcon en alle overige partners van GeoBusiness Nederland graag tot ziens tijdens InfraTech 2019 |15-18 januari 2019 |in Rotterdam Ahoy!

Het GeoBusiness NL Plein is onderdeel van het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit, waar onderwerpen als inrichting van de openbare ruimte en geo-informatie en geo-technologie aan de orde komen. Deze bedrijven zijn op het GeoBusiness NL Plein aanwezig: Andes, Boels Geo & Safety, CycloMedia, Geomaat, GeoNext, IMAGEM, Leica Geosystems, NEO, Topcon Positioning Netherlands, Merkator.

Geo is Future Proof! #GeoFutureProof.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top