Royal HaskoningDHV wordt Gold Partner van Esri

Royal HaskoningDHV wordt Gold Partner van Esri

Advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV en GIS-marktleider Esri gaan nauwer samenwerken.

Royal HaskoningDHV verlengde onlangs hun Global Enterprise Agreement (EA) bij Esri. Wereldwijd zijn klanten van Royal HaskoningDHV daardoor verzekerd van ingenieursoplossingen die gebruik maken van het ArcGIS-platform. Daarnaast is Royal HaskoningDHV nu ook Gold Partner geworden van Esri Nederland. Dit biedt ook op het gebied internationale marktontwikkeling nieuwe kansen.

Intensieve samenwerking

“Het Gold-partnership is onder meer een bevestiging en versteviging van de goede relatie tussen beide organisaties op verschillende vlakken”, vertelt Jort Engels, partnermanager Esri Nederland. “Een voorbeeld van de intensieve samenwerking is GEONIS Blaeu, waarin ook MUG Ingenieursbureau een rol speelt.” GEONIS Blaeu biedt waterschappen een oplossing waar het werkproces centraal staat: watersysteembeheer, keringenbeheer, het beheer van de afvalwaterketen (persleidingen en rioleringsgebieden) en de schouw. GEONIS Blaeu toont de kracht van de samenwerking doordat Royal HaskoningDHV specifieke domeinkennis van de waterschappenmarkt inbrengt en Esri Nederland het ArcGIS-platform waarop Blaeu is gebaseerd. Op die manier vullen we elkaar aan en komen we samen verder dan ieder afzonderlijk.” Frank Legters (Business Unit Directeur bij Royal HaskoningDHV) bevestigt dit: “Het Gold Partnership past bij onze ambities om onze diensten in informatiemanagement internationaal een belangrijke rol te laten spelen. In de toenemende mate zien we de vraag van onze klanten om hen te adviseren zowel procesmatig als in verhoging van hun efficiency”.

 

Royal HaskoningDHV

Digitale MER

Het Gold-partnership is de volgende stap in de samenwerking. Een goed voorbeeld daarvan is volgens Jort Engels een StoryMap voor een Digitale MER. Een MER (Milieu Effect Rapportage) is traditioneel een dik en statisch rapport. Het concept ‘Digitale MER’ toont hoe er op een innovatieve en state-of-the-art manier een MER gepresenteerd kan worden. “De Digitale MER in een StoryMap toont hoe Royal HaskoningDHV aansluit bij het platform en wij ondersteunen daarbij voor de volle 100 procent.” Royal HaskoningDHV werkt, net als voorgaande jaren, aan kennisontwikkeling op het gebied van ArcGIS. Op die manier kan het bureau medewerkers goed uitrusten en voorzien van de juiste ArcGIS-kennis, zodat ze effectief aan de slag kunnen binnen projecten en bij klanten.

Website Esri Nederland

Bekijk de digitale MER

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top