Het robuuste alles-in-één Android-Apparaat NAUTIZ X2 van Handheld

Het robuuste alles-in-één Android-Apparaat NAUTIZ X2 van Handheld

Handheld Group, fabrikant van robuuste mobiele computers, introduceert de Nautiz X2, een professionele handheld die een scanner, camera en mobiele telefoon samenbrengt in een compacte en ergonomische vormgeving.

Met de Nautiz X2 beschikken professionele gebruikers over een alles-in-één mobiele computer met een robuustheid die geschikt is voor elke werkplek, van het magazijn tot omgevingen in de buitenlucht waar sprake is van vocht, stof, extreem hoge of lage temperaturen en stoten of vallen.

De Nautiz X2 biedt: rekenkracht afkomstig van de quad-core processor en het besturingssysteem Android 5.1 Lollipop, snelle scanners voor 1D en 2D, een ingebouwde 8 megapixel camera met autofocus en flitser  De Nautiz X2 is tevens een 4G/LTE Android-telefoon. Hij wordt geleverd met Google GMS, zodat gebruikers Google Maps kunnen gebruiken en Play Store-apps kunnen downloaden. Het 4,7-inch capacitieve touchscreen ondersteunt multi-touch en is ook in de zon goed afleesbaar. De Nautiz X2 meet 150 mm bij 73,5 mm, is op het toetsenbordgedeelte 16 mm dik en weegt 230 gram. Dit product voldoet aan de Ingress Protection-norm IP65 en is bestand tegen stof, zand en onderdompeling in water. De Nautiz X2 voldoet bovendien aan de militaire testnorm MIL-STD-810G voor duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht, schokken, trillingen, vallen, zout en extreme temperaturen. Het touchscreen is gemaakt van Gorilla Glass.

Website Handheld Group

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top