Robert Green is eerste Bricsys certified migration consultant

Robert Green is eerste Bricsys certified migration consultant

Bricsys heeft Robert Green verwelkomd als eerste Bricsys certified migration consultant. Het bedrijf van Green – Robert Green Consulting – heeft Bricsys’ hoogste technische certificering behaald. Robert Green Consulting heeft zich bij de Bricsys-familie gevoegd om klanten te helpen migreren naar BricsCAD, een op DWG-gebaseerde CAD-toepassing.

Green behaalde zijn ingenieursdiploma aan het Georgia Institute of Technology en maakte al vroeg in zijn carrière een overstap naar de westkust. Hij werkte aan verschillende elektromechanische ontwerpprojecten voor een verscheidenheid aan bedrijven in Silicon Valley. Robert leerde de ins-en-outs van CAD-producten van SDRC, GE/CALMA, Bentley, PTC en Autodesk. Deze ervaring, gekoppeld aan zijn nieuwsgierige aard, bracht Green naar zijn eerste CAD-managementrol.

In 1991 startte Green zijn eigen adviespraktijk. Met meer dan vierhonderd exemplaren van zijn CAD Manager-nieuwsbrief gepubliceerd in Cadalyst Magazine, is hij een industriestem voor CAD-managers over de hele wereld.
Nu brengt Green zijn kennis van CAD-migratie naar de BricsCAD-productfamilie.

Website Bricsys

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top