RIONEDdag op 1 februari: Kennis voor Elkaar

RIONEDdag op 1 februari: Kennis voor Elkaar

Van woorden naar daden! De komende jaren gaat stichting RIONED de samenwerking intensiveren met Stichting Wateropleidingen en KNW – Koninklijk Nederlands Waternetwerk om gezamenlijk te zorgen voor meer aanwas in het stedelijk waterbeheer.

 

Tijdens de RIONEDdag op 1 februari a.s. zullen daarvoor genoemde partijen de aftrap geven voor een programmatische aanpak t.b.v. nieuwe instroom in ons vakgebied.

Op donderdag 1 februari gaan de deuren van het Beatrixtheater in Utrecht weer wagenwijd open voor stedelijk waterbeheerders tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van vakgenoten op de RIONEDdag 2024.

‘KENNIS VOOR ELKAAR’ Is het jaarthema van Stichting RIONED en ook het thema van deze dag. Aan de hand van de nieuwe KNMI klimaatscenario’s door Peter Kuipers Munneke, een inspirerende sessie met Fleur van Gool en 3 generaties stedelijk waterbeheerders, inhoudelijke informatie tijdens microcursussen en tijdens het keuzeprogramma en tot slot een inkijk in toekomstige perspectieven met A.I. door futuroloog Richard van Hooijdonk, richten we ons samen met de vakwereld op de aanpak van de inrichting van ons land voor morgen.

Website RIONEDdag 2024

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top