Rheticus Services nu ook in Benelux

Rheticus Services nu ook in Benelux

Imagem lanceert Rheticus Services in de Benelux, in partnerschap met Planetek Italia. Het is een cloud-based platform dat actuele en accurate informatie over deformatie levert, en is gebaseerd op Hexagon Geospatial’s M.App Enterprise-technologie.

De Rheticus geoinformatie-service biedt een aantal sectorspecifieke dashboards waarin nauwkeurige en up-to-date informatie wordt verschaft aan beleidsmakers en beslissers, managers en operationele gebruikers, waarmee data-gestuurd beslissingen kunnen worden genomen. Het Rheticus-platform is ontwikkeld door Planetek Italia, een Hexagon Geospatial Premium Partner uit Italië.

Ook voor niet-geoprofessionals

Voor de Benelux-regio gaat Imagem het Rheticus-platform beschikbaar stellen aan lokale overheden, weg- en spoorbeheerders, Nutsbedrijven, mijnbouw en industrie, en vele anderen. Het platform kan direct door deze klanten worden ingezet, alsmede door aanbieders van specialistische oplossingen en system integrators. “Alleen al in Nederland worden de kosten van schade en reparatie van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur als gevolg van verzakking geraamd op miljarden euro’s in de komende decennia. Met Rheticus biedt Imagem haar klanten vanaf nu een zeer nauwkeurig en eenvoudig te gebruiken platform dat verzakkingen door de tijd detecteert. Dit biedt gebruikers een zogeheten ‘early warning’ systeem, waarmee onnodige risico’s en hoge kosten vermeden kunnen worden. Imagem is zeer verheugd om deze dienst in samenwerking met Planetek beschikbaar te stellen in de Benelux, en dankzij de koppeling met het Smart M.App-platform zelfs bruikbaar te maken niet-geo professionals.” vertelt Patrick de Groot, General Manager bij IMAGEM. Giovanni Sylos Labini, CEO van Planetek Italia vult aan in een uitgestuurd persbericht: “We zijn enthousiast over de samenwerking met onze internationale partner, Imagem. Rheticus zal vanaf nu professionals en beslissers in een groeiend aantal landen gaan ondersteunen, waarbij zij kunnen rekenen o gedegen ondersteuning van onze partners. Ontstaan en gesterkt onder het Hexagon Geospatial-netwerk, biedt de samenwerking met Imagem nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling en beschikbaarstelling van cutting-edge oplossingen in onze markten. Dankzij de integratie van de Rheticus Monitoring Services in Hexagon Geospatial Smart M.Apps kunnen we inzichtelijke analyses en dynamische kaarten leveren aan gebruikers wereldwijd.”

Website IMAGEM
Website Rheticus
Website Planetek Italia

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top