Red Geographics en Tensing organiseren opnieuw de FME World Tour 2018

Red Geographics en Tensing organiseren opnieuw de FME World Tour 2018

Deze vindt plaats op 18 april 2018 in Ede. De gekozen locatie is dit jaar De Fietser.

Wat fietsen en FME met elkaar gemeen hebben? Bij beide kun je alleen een optimaal resultaat behalen als je gebruik maakt van de beste data. Beleef het tijdens de FME World Tour in Ede! Tijdens deze dag wordt een interessant programma aangeboden dat gericht is op de mogelijkheden en toepassingen van FME.

FMEDe organisatie is erg blij met de komst van Stewart Harper, de Technical Director of Cloud Services bij Safe, de ontwikkelaar van FME.

Data is topsport

Topsport kan niet zonder data, daarom zijn Tensing en RedGeographics ook vereerd met de komst van oud topsporter Sanne van Paassen. Zij is jarenlang actief geweest in de wereldtop bij het veldrijden en mountainbiken. Daarnaast is er bij De Fietser ook de gelegenheid een nieuwe fiets uit te proberen op de langste indoor testbaan van Nederland.

FME

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag kan via Datawizards. Daar is ook meer informatie te vinden en t.z.t. het programma. Wie een presentatie wil geven, kan dat ook aangeven. De organisatie is specifiek op zoek naar (duo-) presentaties waarin niet alleen de technische aspecten van FME aan bod komen, maar ook het voordeel wat de organisatie er van heeft.

Website FME World Tour | 18 februari Ede
Website Red Geographics
Website Tensing

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top