Record aantal exposanten tijdens InfraTech 2017

Record aantal exposanten tijdens InfraTech 2017

Voor het eerst in haar geschiedenis telt de vakbeurs meer dan 600 exposanten. Dat is een stijging van 10% t.o.v. de vorige editie. “De markt trekt aan” verklaart Exhibition Manager Saskia Vernooij, “maar er zijn ook veel nieuwe initiatieven ontwikkeld op de beursvloer, waardoor nieuwe partijen zijn aangehaakt”. InfraTech is echt hèt nationale platform voor de infra!”

 

Actueel kennisprogramma

Een belangrijk onderdeel van InfraTech is het kennisprogramma dat is toegespitst op actuele trends binnen de infrastructuur: Circulaire Economie, Herwaardering vakmanschap, Complexe Mobiliteit en Veranderende samenwerking in de keten. Voor dit programma zijn een aantal keynote-speakers uitgenodigd om hun visie vanuit één van de trends te delen. Carlo van de Weijer (TomTom), Eva Gladek (Metabolic),  Erik Roscam Abbing (Livework Netherlands) en Eva Klein Schiphorst (Rijksvastgoedbedrijf) zullen tijdens InfraTech 2017 in het Verbindingstheater een lezing verzorgen.

Focus op innovatie

Om innovatie binnen de infrasector extra onder de aandacht te brengen zijn er veel  nieuwe initiatieven ontwikkeld.  Behalve een omvangrijk kennisprogramma  zijn er op de beursvloer  tal van pleinen en theaters , gericht op de specifieke doelgroepen binnen de infrasector.  Onder nieuwe initiatieven vallen het Ingenieursplein, waar gerenommeerde bureaus hun krachten bundelen, het Smart Mobility Plein met vernieuwende mobiliteitstechnieken in relatie tot infra, maar ook het VMS Plein waar innovaties op het gebied van straatwerk worden getoond en tevens presenteren de waterschappen op een plein de Hoogwaterbeschermingsprogramma’s. In totaal worden er 15 van deze speciale pleinen ingericht om de bezoeker gericht en optimaal te kunnen informeren.

Pitches InfraTech Innovatieprijs 2017

Acht genomineerden voor de InfraTech Innovatieprijs kregen op 8 december jl. de gelegenheid hun inzending persoonlijk te pitchen voor de vakjury. Op 18 januari 2017 wordt om 11.00 uur de winnaars van de InfraTech Innovatieprijs bekendgemaakt in het Verbindingstheater in Ahoy Plaza door Bernard Wientjes als Voorzitter van Taskforce Bouw. Het publiek kan een stem uitbrengen op een inzending voor de Cobouw Publieksprijs!

Website InfraTech

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top