RapidPro 2020 toont Digitale Productie technieken

RapidPro 2020 toont Digitale Productie technieken

Ruim 1.300 bezoekers ontdekten op 4 en 5 maart de 10e editie van vakbeurs RapidPro in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.

 

 

Van productdefinitie, design, prototyping, (low volume) productie tot en met post processing; RapidPro toonde de complete Digitale Productie workflow binnen diverse thematische area’s. Deze jubileumeditie toonde de mogelijkheden en kansen op het gebied van Digitale Productie. Deze technieken spelen een steeds grotere en belangrijkere rol binnen de technische maakindustrie. Voor een MKB maakbedrijf betekent het vaak dat één of een paar onderdelen stap voor stap worden geïmplementeerd. Voor een OEM betekent dat volledige verticale en horizontale digitale integratie. RapidPro besteedde zowel op de beursvloer, op de demopleinen, in het congresprogramma als tijdens de Masterclass, Hackathon en Meet & Match dan ook uitvoerig aandacht aan deze uitdagingen.

“We kijken als organisatie terug op een bewogen maar geslaagde 10e editie van RapidPro. Onze exposanten hebben onze bezoekers tijdens de 2 beursdagen succesvol kennis laten maken met de verschillende technologieën van Digitale Productie zoals 3D printen, 3D scannen en 3D modelleren. We kijken uit naar wat komende editie van RapidPro gaat brengen.” Aldus Tom Wessels, Manager RapidPro

Website RapidPro

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top