ProWalker GPU versie 1.1 met Denoiser verkrijgbaar als download

ProWalker GPU versie 1.1 met Denoiser verkrijgbaar als download

Een nieuwe ProWalker GPU-update, versie 1.1, is nu verkrijgbaar als download. De update voor deze renderplugin voor SketchUp bevat een nieuwe Denoise-functie die de rendertijden beduidend kan reduceren.

ProWalker GPU en Podium Walker Standard zijn fotorealistische visualisatieplugins voor SketchUp die de gebruiker in staat stellen om snel en gemakkelijk hoogwaardige afbeeldingen en animaties te creëren vanuit SketchUp.

Voorspellend ruisonderdrukkend algoritme

ProWalker GPU gebruikt nu een voorspellend ruisonderdrukkend algoritme, dat ruis kan elimineren met behoud van scherpe randen en textuurdetails. Hierdoor zijn er minder samples nodig om een cleane render te genereren. Hierdoor kunnen gebruikers vier tot vijf keer snellere rendersnelheden verwachten (afhankelijk van systeemconfiguratie) zonder al te veel kwaliteit te verliezen.

Verkrijgbaarheid

Bestaande gebruikers van ProWalker GPU kunnen de gratis update ProWalker GPU v1.1 downloaden via de downloadsectie van de website van Design8. Gebruikers van Podium Walker kunnen hier gratis een ProWalker GPU trial downloaden en ook nieuwe gebruikers kunnen hier een gratis ProWalker GPU trial downloaden.

Website Design8

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top