Partnership Mobile Strategy en Notificare

Partnership Mobile Strategy en Notificare

Mobile Strategy, een bedrijf dat retailers en merken helpt met het creëren van krachtige mobile-ervaringen, kondigt een partnership aan met Notificare, een Mobile Marketing Automation Platform dat marketeers context-relevante en interactieve notificaties kan versturen.

‘Mobiel’ heeft onze levens veranderd, bijvoorbeeld hoe wij winkelen. Retailers herdefiniëren momenteel hun strategie ten opzichte van de veranderende consument. ‘Mobiel’ vervult hierin naar verwachting een centrale rol. De smartphone staat altijd aan en we dragen hem altijd bij ons. Hierdoor kunnen apps verschillende touch-points in de reis van de klant versterken, of zelfs nieuwe touch-points creëren. Met een app die mooi ontworpen is, binnen een persoonlijke context, zullen merken bijdragen aan een betere winkelervaring, maar ook winkelbezoek stimuleren en een betere connectie maken tussen on- en offline.

Nishant Dogra, Managing Director bij Mobile Strategy, zegt over de nieuwe samenwerking: “Bij Mobile Strategy zien we dat het belangrijk is om een solide partner te hebben voor de marketing- en communicatielaag in onze apps. Met Notificare kunnen we de contextuele ervaring naar een hoger niveau tillen.”

Robert Leefmans, oprichter/ CEO van Notificare, voegt hieraan toe: Het retail-landschap is snel veranderd. We zijn verheugd met het partnership met Mobile Strategy. Ze hebben veel ervaring in retail. En ze weten hoe een app de consument moet aanspreken. Samen kunnen we retailers helpen om loyale klanten te creëren. Stel je voor dat je een notificatie op je smartphone krijgt dat je punten zijn toegevoegd aan je klantenkaart nadat je een aankoop hebt gedaan: daar wordt je toch blij van!”

Website Mobile Strategy

Website Notificare

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top