Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet met Intel RealSense 3D-camera

Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet met Intel RealSense 3D-camera

Panasonic heeft de fully-rugged Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet met geïntegreerde Intell RealSense 3D-camera aangekondigd. De Toughpad is ontworpen voor het onderweg meten en verwerken van 3D-metingen. De oplossing, die werd geïntroduceerd op de Hannover Messe in Duitsland, is geschikt voor gebruik in uiteenlopende sectorspecifieke toepassingen, waaronder optimalisatie van magazijnruimtes, onderhoud van bedrijfs- en fabrieksgebouwen en eigendommen en wondcontrole in de gezondheidszorg. Maar ook voor het maken van foto’s van plaatsen delict en voor verzekeringsclaims.

De 7-inch Panasonic FZ-M1 met Intel RealSense D410-camera is een robuuste Windows-tablet waarmee medewerkers op het terrein precieze 3D-metingen kunnen opnemen en verwerken om de beelden te gebruiken in andere line-of-business toepassingen.

Sectorspecifieke toepassingen

De oplossing wordt ook al gebruikt door zorgverleners wereldwijd voor het meten en controleren van de genezing van wonden en doorligplekken. De 3D-camera kan, samen met een specialistische toepassing, wonden in 3D fotograferen en meten.
Bij asset management en onderhoud kan de oplossing worden gebruikt om scheuren in bruggen en gebouwen snel en nauwkeurig te fotograferen en meten zonder dat er op ladders geklommen hoeft te worden. Voor foto’s van eigendommen en installaties, zoals van leidingen, kunnen er voor onderhoudsrapporten en reparaties aantekeningen op de foto’s worden gemaakt.
In de logistiek kan de oplossing worden ingezet voor snelle en nauwkeurige metingen van vracht en lading, om zo opslagruimte en voertuiglading te optimaliseren.
In wetshandhaving en verzekering kan het apparaat worden gebruikt voor nauwkeurige beelden van de plaats delict of voor foto’s van auto-ongelukken voor analyses en claims.

Camera

De Intel RealSense-camera heeft een bereik van 16 centimeter tot 10 meter, afhankelijk van de resolutie en omgevingsomstandigheden. De camera is geschikt voor gebruik buitenshuis en heeft een beeldresolutie van 1280×720. De Panasonic FZ-M1-tablet met Intel RealSense kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Het apparaat kan bij de aanschaf zo worden geconfigureerd dat de camera kan worden gecombineerd met andere opties, zoals een barcodescanner, warmtecamera, WLAN, robuuste LAN, seriële poort en USB 2.0.

Multitask-mogelijkheden

De Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet levert hoogwaardige multitask-mogelijkheden, dankzij het besturingssysteem Windows 10 Pro en de zesde generatie Intel Core-processor. Voor mobiele medewerkers heeft het apparaat een batterijduur van 9 uur met een optie van 20 uur en hot swap batterijwissel. Het in zonlicht leesbare display kan worden bediend met een stylus, via het touchscreen en met handschoenen aan. Dankzij het fully-rugged en ventilatorloze ontwerp is de tablet bestand tegen een val van 180 centimeter en heeft deze de IP65-classificatie. Hij is tevens compact en licht genoeg om in de broekzak te worden meegenomen.

De Panasonic Toughpad FZ-M1 met RealSense-oplossing is nu verkrijgbaar.

Website Panasonic
Website RealSense

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top