Panasonic lanceert upgrade van de Toughpad FZ-G1 10,1” tablet

Panasonic lanceert upgrade van de Toughpad FZ-G1 10,1” tablet

Panasonic lanceert de vierde generatie van de fully rugged Toughpad FZ-G1 10,1” tablet met verbeterde prestaties en communicatiemogelijkheden, een accuduur tot 14 uur en Windows 10 Pro.

De Toughpad FZ-G1 is populair gebleken in sectoren met veel mobiele medewerkers zoals bijvoorbeeld nuts- en telecommunicatiebedrijven, transport en logistiek, inspectiediensten, servicebedrijven en hulpdiensten, maar ook retail en productiebedrijven.

De FZ-G1mk4 levert betere prestaties bij een lager verbruik dan concurrenten in deze categorie, dankzij de 6e-generatie Intel Core i5-6300U vPro-processor. De ingebouwde Intel HD Graphics 520 GPU biedt verbeterde grafische prestaties. De standaard batterijautonomie is 14 uur en de optionele high-capacity batterij zorgt nu voor 28 uur continue werktijd. De Intel dual-band wireless-AC 8260 wifi en Bluetooth versie 4.1 klasse 1 leveren verbeterde communicatiemogelijkheden, terwijl de 8-megapixel camera aan de achterkant documentatie en beeldmateriaal helder en gedetailleerd vastlegt.

De fully rugged Toughpad FZ-G1-tablet met Windows 10 Pro is leesbaar in alle weersomstandigheden – zelfs in fel zonlicht of hevige regen – en de tablet is ideaal voor werknemers die buiten kantoor werken. Met de capacitieve multitouch-display voor 10-vingerbediening,  de waterdichte IP55 digitalisator-pen voor efficiënt gebruik zelfs in de regen en flexibel te configureren poorten, kan dit apparaat ook buiten worden gebruikt voor het uitwisselen en bekijken van HD-documentatie en afbeeldingen. Verder is de Toughpad voorzien van de benodigde connectiviteitsopties om overal in contact te blijven. De flexibele configuratiepoort biedt zakelijke gebruikers alle benodigde poortopties aan in een compacte, fully rugged en lichtgewicht vorm.

Website Toughbook

Website Panasonic

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top