Oracle Gebruikersclub Holland (OGh) wordt nlOUG

Oracle Gebruikersclub Holland (OGh) wordt nlOUG

Oracle Gebruikersclub Holland – OGh – is al bijna dertig jaar een begrip in de Nederlandse Oracle-community. Met ingang van 1 juli 2017 zal die vertrouwde naam plaatsmaken voor een nieuwe naam: nlOUG (onder voorbehoud van goedkeuring door de ALV).

Het OGh bestuur wil hiermee de naam van de Nederlandse Oracle gebruikersvereniging meer in lijn brengen met de naamgeving van de internationale Oracle User Groups. Tech Experience 2017, dat plaatsvindt op 15 en 16 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort, is het eerste grootschalige event dat onder de vlag van de nlOUG wordt gehouden.

Internationaal karakter

Het bestuur verwacht dat de nieuwe naam nlOUG daarnaast zal leiden tot een grotere naamsbekendheid, zowel in Nederland als bij Oracle-gebruikers en -partners in Europa en de VS. De nieuwe naam sluit ook beter bij het steeds sterker wordende internationale karakter van de OGh. Zoals bekend is de OGh al geruime tijd ook buiten de landsgrenzen actief, onder meer via het lidmaatschap van de overkoepelende organisatie van Europese Oracle gebruikers, de EOUG.

Website

Het bestuur heeft tevens de intentie om de website van de OGh aan te passen. Niet alleen veranderen de naam en het logo, maar ook zullen er aanpassingen en verbeteringen worden doorgevoerd in de opbouw, toegankelijkheid en navigatie binnen de website. Zo komt er bijvoorbeeld een selfservice-pagina, waar individuele leden een persoonlijk account kunnen aanmaken, dat onafhankelijk is van het type (bedrijfs-) lidmaatschap. De toename van het aantal individuele lidmaatschappen is mede de reden geweest voor deze verandering. Ook kan de OGh/nlOUG in de nieuwe opzet een betere service bieden en de informatievoorziening nauwkeuriger afstemmen op de individuele behoefte en persoonlijke interesse van haar leden. De voorgenomen naamswijziging zal in de komende algemene ledenvergadering ter goedkeuring aan de OGh-leden worden voorgelegd.

Website Oracle Gebruikersclub Holland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top