Oracle Cloud Day | Explore Tomorrow, Today

Oracle Cloud Day | Explore Tomorrow, Today

Op dinsdag 12 december 2017 is Transfer Solutions aanwezig tijdens Oracle Cloud Day in het NBC congrescentrum, Nieuwegein.

De wereld verandert razendsnel. Het roer moet om. Digitale disruptie en transformatie zijn de nieuwste buzzwoorden, met ‘disrupt’ of ‘be disrupted’ als credo.
Hoe gaat u dat aanpakken? Voordat u het in de gaten hebt wordt u ingehaald door een start-up met zeer innovatieve en baanbrekende applicaties. Hoe kunt u, als gerenommeerde organisatie, ook gebruik maken van vernieuwende oplossingen en doorgroeien naar een digitale organisatie?

 

In Gesprek

Tijdens de Oracle Cloud Day gaat Transfer Solutions met de aanwezigen in gesprek over hoe nieuwe applicaties te bouwen in de Oracle Cloud, waarmee ook de business transformeert, het moderniseren van applicatie-ontwikkeling en het cloud-integratieplatform. Er zijn keynotes van onder anderen Daan Roosegaarde en Neil Sholay van Oracle Next. Op de stand van Transfer Solutions kan worden doorgepraat over de gegeven presentatie. Ook kan men een rondje rijden in een Formule 1-racewagen.

https://go.oracle.com/clouddaynl17

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top