Oproep voor papers CROW Infradagen 2022

Oproep voor papers CROW Infradagen 2022

De CROW Infradagen (29 & 30 juni 2022) staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. Zoals altijd zullen de dagen voor en door de sector zijn en staat het delen van nieuwe inzichten en ideeën centraal.

De organisatie van het evenement roept dan ook op om papers in te zenden voor de 2022-editie, want met de onderwerpen die aan bod komen helpen vakgenoten elkaar om te denken in mogelijkheden voor een duurzame, toekomstbestendige infra.

Bouw mee aan het programma van de CROW Infradagen 2022 én een toekomstbestendige infra door aan de slag te gaan met een paper. Wie uiterlijk 14 juni 2021 zijn of haar idee inlevert als abstract ken wellicht op 29 of 30 juni 2022 het eigen onderwerp, project of idee presenteren!

Er zijn verschillende manieren om mee te bouwen aan het programma, daarom zijn er verschillende categorieën papers gemaakt waarmee geïnteresseerden kunnen deelnemen: een kennispaper, een praktijkpaper, een discussiestuk en een casus. De kennispaper biedt goed onderbouwde inhoudelijke kennis naar aanleiding van (wetenschappelijk) onderzoek of een studie terwijl de praktijkpaper is gebaseerd op ervaringen in de praktijk. In een discussiestuk staat een heldere vraagstelling of discussie centraal en een casus nodigt uit om met elkaar na te denken over specifieke vraagstukken.

Website Infradagen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top