OpenRail: Systeemengineering van planning tot en met eindresultaat

OpenRail: Systeemengineering van planning tot en met eindresultaat

Bentley Systems heeft de OpenRail-oplossing met applicaties en diensten voor de complete planning, engineering, projectoplevering en exploitatie van de spoor- en vervoerinfrastructuur geïntroduceerd.

OpenRail is gebaseerd op Bentleys Connected Data Environment (CDE, gekoppelde gegevensomgeving), die wordt gedeeld door de samenwerkingservices ProjectWise en de exploitatieservices AssetWise. CDE brengt voor OpenRail digitale elementen en digitale context bijeen door middel van digital workflows.

De applicaties van OpenRail bestaan uit: OpenRail ConceptStation voor conceptuele spoorwegplanning en -ontwerp, nu verkrijgbaar; OpenRail Designer voor gedetailleerde engineering en 3D-ontwerp van het spoor, de bovenleidingen, tunnels, bruggen en bijbehorende civiele infrastructuur, begin 2018 verkrijgbaar; en AECOsim Station Designer voor de complete modellering van spoorweg- en overgangsstations.

Met de OpenRail ConceptStation CONNECT Edition kunnen het multi-disciplinaire ontwerp en de engineering alternatieven snel worden onderzocht. Afbeeldingen Bentley Systems.

Website Bentley Systems

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top