Online veiling landmeetkundige instrumenten Facto Geo

Online veiling landmeetkundige instrumenten Facto Geo

Facto Geo, een landmeetkundig ingenieursbureau is in ongeveer vier jaar gegroeid van een kleine honderd medewerkers naar ruim tweehonderd eind 2017.

Deze groei is gedeeltelijk bereikt door overnames maar ook voor een groot deel door autonome groei. Facto Geo werkt voor diverse opdrachtgevers in de sectoren Bouw, Overheid, Industrie en Vastgoed, waaronder vele aannemers in woning-, utiliteits- en wegenbouw, tientallen gemeentes, vele waterschappen en andere overheidsorganisaties en overige landelijk opererende organisaties zoals het Kadaster, Gasunie en Shell.

Werkprocessen geharmoniseerd
Om haar klanten kosten efficiënt en optimaal te bedienen heeft Facto Geo onlangs haar werkprocessen geharmoniseerd. Facto Geo heeft daarop al haar instrumenten vervangen voor nieuwe en meest recente modellen. De oude instrumenten zijn ingenomen en worden nu in deze door BVA Auctions georganiseerde veiling per opbod verkocht. BVA Auctions is een Europees veilinghuis dat in opdracht van derden roerende en onroerende zaken veilt. De website heeft maandelijks ruim 5,2 miljoen bezoekers en meer dan 1,4 miljoen geregistreerde. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. altijd wat te bieden.

Veiling van Topcon- en Leica-instrumenten
Het betreft sets van Leica en Topcon Tachymeters, GPS-ontvangers en bijbehorende veldboeken waarvan de leeftijd varieert van twee jaar tot ruim tien jaar daarnaast worden accessoires, losse onderdelen en aanverwante producten geveild. 
Bezichtiging van de kavels is mogelijk op dinsdag 2 januari 2018 van 13:00 uur tot 16:00 uur aan de Marsweg 47 , 8013 PE Zwolle. De veiling sluit op dinsdag 9 januari 2018 om 19.00 uur. Registratie is noodzakelijk om te kunnen bieden en kunnen zich registreren op de website van BVA Auctions.

Website BVA Auctions

Website Facto Geo

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top