Omgevingswet | Importeer met één klik de volledige bruidsschat

Omgevingswet | Importeer met één klik de volledige bruidsschat

Cadac Compass maakt het mogelijk om met één druk op de knop de volledige bruidsschat vanaf Het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) te importeren.

 

Gebruikers kunnen hierdoor direct aan de slag met het voorbereiden van een planwijziging en hoeven zich geen zorgen te maken over het in beheer nemen van technische data.

Door enkele eenvoudige stappen te volgen, kun je het volledige proces van het importeren van de bruidsschat tot het doen van een publicatie zelfstandig doorlopen. Dit stelt planologen in staat om zich volledig te concentreren op de inhoud, zonder afgeleid te worden door de complexiteit van de Standaard voor officiële publicaties (STOP) en Toepassingsprofielen Omgevingsdocumenten (TPOD).

Zinkassen? Geen enkel probleem, maar wel even opletten!
Als jouw gemeente zich in het zinkassengebied bevindt, is er een kleine inhoudelijke wijziging nodig. De zinkassengemeenten hebben namelijk een bruidsschat die twee bijlagen met begrippen bevat, terwijl de STOP-standaard maar één bijlage toestaat. Cadac Compass heeft geïntegreerde functionaliteit om bij het automatisch importeren van de bruidsschat de bijlagen samen te voegen. Echter staat er dan nog wel een verwijzing naar de 2e bijlage, die dien je zelf aan te passen. Cadac Compass maakt het mogelijk om dit binnen 2 minuten te regelen! Resultaat? De bruidschat is snel en correct in beheer, zodat jij je weer kan focussen op de inhoud.

Aangesloten binnen een dag dankzij SaaS
Doordat onze oplossing volledig op SaaS is gebaseerd, kun je binnen één dag operationeel zijn. Wat houdt dit in? Je hebt de bestaande omgeving draaiende op zowel pre-productie als productie, hebt gebruikers toegewezen en kunt een planwijziging starten op basis van jouw specifieke behoeften. Zodra je toestemming hebt verleend aan KOOP, kun je ook publiceren naar het DSO, zowel op pre-productie als productie, of beide omgevingen.

Cadac Compass proeflicentie, of meer informatie?
Benieuwd of Compass iets voor jouw gemeente is? Cadac biedt momenteel een proeflicentie aan waarmee je de software kunt ontdekken met 3 gebruikers voor een periode van twee maanden. Hierbij heb je toegang tot de volledige functionaliteit, inclusief de bruidsschat.
Natuurlijk is een koppeling met het DSO ook mogelijk, afhankelijk van jouw wensen.

Website Cadac

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top