Obsurv 2.0 beschikbaar

Obsurv 2.0 beschikbaar

Na een uitgebreide testperiode is eind december 2016 de ontwikkeling van Obsurv 2.0 afgerond.

In deze nieuwe versie van Obsurv zijn veel vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd, waaronder de BomenApp en het BGT-Berichtenverkeer. Begin januari 2017 stappen de eerste klanten over op Obsurv 2.0. In november 2016 zijn door Sweco acceptatietesten uitgevoerd. Vervolgens is een bèta-versie van Obsurv 2.0 aan negen klanten beschikbaar gesteld, die deze versie uitgebreid beproefd hebben. De feedback en bevindingen van deze testen zijn verwerkt, met Obsurv 2.0 als resultaat.

BomenApp, BGT-Berichtenverkeer en meer…

De belangrijkste vernieuwingen in Obsurv 2.0 zijn de BomenApp en het BGT-Berichtenverkeer. Daarnaast zijn er nog veel grote en kleinere vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd. Op Mijn Obsurv vinden klanten u een volledig overzicht van aanpassingen in Obsurv 2.0 (optie ‘Nieuw in Obsurv’, inlog vereist). Als aanvulling hierop is er op Mijn Obsurv ook specifieke informatie te vinden over de technische eisen van Obsurv 2.0 en de datamodelwijzigingen. Wederom is hier inlog vereist. Uiteraard is er ook veel feedback vanuit gebruikers en calls verwerkt in de nieuwe versie. Hiervan is een ‘overzicht van issues die zijn opgelost’ opgesteld.

Soepel overstappen naar Obsurv 2.0

Begin januari 2017 stappen de eerste klanten over op Obsurv 2.0. Wilt u ook overstappen op Obsurv 2.0? Dan adviseren wij u dit goed voor te bereiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op 29 november 2016 werd er een webinar georganiseerd rondom de overstap naar Obsurv 2.0.

Website Obsurv

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top