NTI Group verwelkomt het Braziliaanse MAPData

NTI Group verwelkomt het Braziliaanse MAPData

NTI Group, Europa’s toonaangevende software- en dienstverlener voor de bouw-, ontwerp-, productie- en media- & entertainmentindustrieën, heeft de overname van MAPData aangekondigd. De NTI Group breidt hiermee haar aanwezigheid uit naar de Braziliaanse markt en wordt een wereldwijde speler.

NTI is één van de grootste Autodesk-partners ter wereld en met de uitbreiding naar de Braziliaanse markt is NTI nu aanwezig in 13 landen en telt meer dan 875 medewerkers. Deze overname is de eerste acquisitie van NTI buiten Europa.

MAPData is de toonaangevende Autodesk Platinum Partner in Latijns-Amerika. Met een landelijke dekking in Brazilië biedt MAPData een divers klantenbestand met oplossingen voor de bouw-, ontwerp- en maakindustrie. Daarnaast bieden ze ook training, consultancy en advies over de software die aan klanten wordt geleverd. MAPData werd opgericht in 1991 en heeft een bewezen staat van dienst met een sterke en winstgevende groei, een jaarlijkse omzet van EUR 47 miljoen en 175 medewerkers in 12 verschillende steden in Brazilië.

Links: Paulo Onuchic (Managing Director MAPData) en rechts: Jesper Kalko (Managing Director NTI Group).

“Met trots meld ik dat de NTI Group zich uitbreidt naar Latijns-Amerika door het betreden van de Braziliaanse markt. De overname van MAPData is strategisch belangrijk en is een significante stap voor NTI Group. Hiermee worden we van een toonaangevende Europese Autodesk-partner een wereldwijde speler,” zegt Steen Alexander, CEO van NTI Group. “Nu MAPData onderdeel wordt van de NTI-familie, kunnen zij gebruikmaken van een grote pool van experts en onze eigen ontwikkelde software aan Braziliaanse klanten aanbieden. Samen zullen we de capaciteiten van een verenigde groep benutten, de waardepropositie voor onze klanten verder versterken en ons toegewijd richten op onze missie om onze klanten te helpen winstgevende, betere en duurzamere oplossingen te ontwikkelen. Een warm welkom aan onze nieuwe Braziliaanse klanten en collega’s.”

“We zijn erg enthousiast dat NTI heeft besloten een significante investering te doen in Brazilië, een van onze grootste groeimogelijkheden in de Amerikaanse regio,” zegt Pete Baxter, Vice President, Americas Sales, Autodesk. “De combinatie van NTI en MAPData in Brazilië vertegenwoordigt een spannende kans om ons bereik en onze capaciteit uit te breiden om onze nieuwe en bestaande klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Onderdeel worden van een sterke wereldwijde groep
“Wij zijn verheugd om deel uit te maken van de NTI Group en vereerd om de NTI Group’s reis buiten Europa te mogen leiden. Samen zijn we sterker, en we zijn blij om klanten in Brazilië een nog hoger niveau van oplossingen, ondersteuning en diensten te kunnen bieden,” zegt Paulo Onuchic, Managing Director van MAPData.

Jesper Kalko, directeur van NTI Group, voegt daaraan toe: “Een warm welkom aan onze nieuwe collega’s en klanten! We zijn op een ongelooflijke reis en de uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal. De eerste overname die NTI buiten Denemarken deed, was in Zweden in 2004. Het voelt geweldig dat we, 20 jaar later, de Latijns-Amerikaanse markt betreden. MAPData is een van onze grootste overnames tot nu toe in een nieuw en opwindend geografisch gebied. We kijken uit naar een solide partnerschap met een voortdurende focus op onze missie om onze klanten de beste software, ondersteuning en diensten te bieden.”

Website NTI-Group
Website MAPData

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top