Noordwest kiest dJGA voor vernieuwbouw Alkmaar

Noordwest kiest dJGA voor vernieuwbouw Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft een architect voor de vernieuwbouw in Alkmaar gecontracteerd. Het Rotterdamse architectenbureau De Jong Gortemaker Algra (dJGA) gaat de rol van architect vervullen voor de eerste fase van de vernieuwbouw.

De overeenkomst tussen Noordwest en dJGA omvat de eerste fase van de vernieuwbouw in Alkmaar. Deze fase richt zich op het ontwerp van operatiekamers, spoedeisende hulp, intensive care en het beddenhuis complexe zorg. In haar rol als architect is dJGA verantwoordelijk voor het integrale ontwerp. Dit betekent dat dJGA niet alleen het architectonische deel, maar ook het ontwerp van de installaties, het constructieve ontwerp en de landschapsarchitectuur voor haar rekening neemt.

Voor de installaties en het constructieve ontwerp gaat dJGA een samenwerking aan met Royal HaskoningDHV en voor de landschapsarchitectuur met B+B Stedebouw en Landschapsarchitectuur. Alle drie de ontwerppartijen hebben ruime ervaring met het werken in een integraal team, waarbij ieders kennis en expertise optimaal naar voren komt.

Website De Jong Gortemaker Algra
Website Royal HaskoningDHV
Website B+B Stedebouw en Landschapsarchitectuur

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top