Nomineer TOP10-toepassingen voor OGT-award

Nomineer TOP10-toepassingen voor OGT-award

Bent u of kent u een eindgebruiker, ontwikkelaar, onderzoeker of student die ooit de TOP10Vector of op dit moment de TOP10NL/BRT op een bijzondere wijze heeft toegepast?

Het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT) roept iedereen op nominaties voor de OGT-award in te sturen. Nomineren kan tot 1 oktober 2016.  Nomineer een project, onderzoek of ontwikkeling van uzelf of van een ander als hét toonbeeld van gebruik, stimulering of verrijking van de producten TOP10Vector, TOP10NL en Basisregistratie Topografie (BRT). Zolang het maar heeft plaatsgevonden tussen 2005 en 2016. U kunt uzelf, een ander, een onderzoeksgroep, een overheidsinstantie of een ontwikkel-community nomineren.

Prijs

Er valt een prijs te winnen in de categorieën eindgebruiker, ontwikkelaar, onderzoeker en student. De spelregels zijn eenvoudig: stuur je nominatie (maximaal 500 woorden met het bewijs) in naar: e.verbree@tudelft.nl onder vermelding ‘OGT-award’ vóór 1 oktober 2016 en een deskundige jury (het huidige OGT bestuur onder voorzitterschap van Harrie van der Werf) kiest de vier winnaars. De vier winnaars ontvangen elk een prijs van €1000,00.

Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT)

Het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT) heeft meer dan tien jaar een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de TOP10Vector, TOP10NL en de Basisregistratie Topografie (BRT). Leden zijn gebruikers uit overheidsinstanties en uit de GeoBusiness Nederland, de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie. Het OGT-bestuur heeft besloten haar financiële nalatenschap terug te geven aan hen die een grote bijdrage hebben gegeven aan de ontwikkeling van deze producten.

Website Kadaster

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top