NieuwlandGeo presenteert de opvolger van WebGIS Publisher: Onemap.

NieuwlandGeo presenteert de opvolger van WebGIS Publisher: Onemap.

De software is ontwikkeld met het oog op de toekomst waarin het toepassen van geo-informatie steeds belangrijker wordt.

 

Vanuit de filosofie dat het combineren van open data, administratieve data en geo-informatie essentiële toegevoegde waarde oplevert, is Onemap ontworpen als een open systeem waarmee geo-functionaliteit eenvoudig te benutten is. Onemap ondersteunt allerlei processen door het inbrengen van de geo-component in actuele thema’s. Dat is waardevol bij de energietransitie, in allerlei werkprocessen en bijvoorbeeld bij het Digitaal Stelsel Omgevingswet. API-koppelingen maken het mogelijk de kaarten en geo-functionaliteit vrij in te passen in iedere architectuur, proces of systeem.

 

Onemap is een efficiënte tool om online kaarten te maken. Vanuit een bibliotheek kunnen gebruikers met mapservices snel nieuwe kaarten opzetten. Eenmalig invoeren, meervoudig te gebruiken. Onemap is als SaaS (software as a service) 24/7 beschikbaar onder een Service Level Agreement. Dat geeft de zekerheid van continue bereikbaarheid van de informatie. De software is schaalbaar en breed inzetbaar bij diverse thema’s voor diverse groepen. De data staat in Nederland.

Onemap past in de Common Ground filosofie: afgebakende functionaliteiten en gestandaardiseerde interfaces, inzichtelijk in gebruik data en processen, vertrouwd, gegevens vanuit de bron bevraagd, regie op gegevens door de rechtmatige eigenaar, en standaarden voor effectieve, efficiënte en veilige samenwerking. De kaarten van Onemap zijn responsive en bruikbaar op allerlei devices. Bij een abonnement is het aantal kaarten en gebruikers onbeperkt. Een professionele helpdesk ondersteunt de gebruikers.

NieuwlandGeo brengt met Onemap een state of the art Map Management System uit, gericht op een brede inzetbaarheid.

Website Onemap

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top