Nieuwe versie Panasonic Toughbook CF-20 met afneembare tablet

Nieuwe versie Panasonic Toughbook CF-20 met afneembare tablet

De Panasonic Toughbook CF-20 is met name bedoeld voor medewerkers die buiten de standaard kantooromgeving werken, zoals onderhouds- en servicemonteurs bij nuts- en telecommunicatiebedrijven, medewerkers van defensie, overheids- en hulpdiensten, experts van verzekeringsbedrijven, fleetmanagement- en autoverhuurbedrijven.

 

 

Zevende generatie Intel Core

Deze vernieuwde CF-20 kent krachtigere prestaties, een verbeterde beveiliging en veel gebruiksgemak. Sinds de introductie in 2015 is de Toughbook CF-20 nog altijd de enige 10,1-inch volledig robuuste notebook met afneembare tablet. Dankzij de zevende generatie Intel Core vPro-processortechnologie levert de verbeterde Panasonic Toughbook CF-20 meer prestaties bij een lager energieverbruik. Het 2-in-1 apparaat heeft een verlengde batterijduur van 17 uur. Standaard is nu een tweede accu in de toetsenbordruimte verwerkt. Bij afzonderlijk gebruik heeft de tablet een accuduur van 8,5 uur. In combinatie met de accu in het toetsenbord wordt een verdubbeling van de accuduur gerealiseerd.

Beveiliging

Daarnaast heeft Panasonic de inlogbeveiliging van de Toughbook verbeterd met een via IR-sensoren en LED gekoppelde Windows Hello-compatibele camera aan de voorzijde. Gebruikers kunnen zo veilig en zonder wachtwoord inloggen met een eigen 3D-foto die door het apparaat wordt herkend. De notebook wordt geleverd met een optionele (op projectbasis) verwisselbare SSD voor de bescherming van gevoelige gegevens en een ingebouwde TPM 2.0 chip die een cruciaal hardware-onderdeel vormt bij het versleutelen en ontsleutelen van het apparaat. Dit zorgt voor een betere beveiliging in zakelijke omgevingen en beschermt kwetsbare overheids- en defensieorganisaties nog beter.

 

Veelzijdig

De Panasonic Toughbook CF-20 kan op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor hij breed inzetbaar is. Het apparaat kan gebruikt worden als gewone notebook en in de presentatiestand, maar de tablet kan ook worden losgekoppeld van het toetsenbord en afzonderlijk worden gebruikt. De ingebouwde handgreep maakt het toestel gemakkelijk om mee te nemen en ergens op te hangen. Ten slotte kan het apparaat ook onderweg worden ingezet dankzij de handige voertuighouder (apart verkrijgbaar).

Helderheid

De Panasonic Toughbook CF-20 heeft een 10,1-inch multitouch WUXGA-scherm (1920 x 1200 pixels) dat met tien vingers kan worden bediend. Het apparaat is geschikt voor gebruikers die het touchscreen met handschoenen aan moeten bedienen. De notebook maakt bovendien gebruik van de nieuwste IPS Panel-technologie voor een beeldkwaliteit met een helderheid van 800 cd/m², die ongekend is voor tabletgebruikers die buiten werken. Daarnaast biedt de optionele digitizer pen gebruikers een aanzienlijk hogere nauwkeurigheid onder extreme weersomstandigheden.

Uitstekende prestaties en aansluitmogelijkheden

De Panasonic Toughbook CF-20 draait op een Intel® CoreTM i5-7Y57 vProTM-processor (4 MB cache, 1,2 GHz tot 3,3 GHz met Intel® Turbo Boost Technology) zonder ventilatoren, Intel® HD Graphics 615, 8 GB RAM, 256 GB SSD en het Windows 10 Pro-besturingssysteem. Een belangrijk element van de veelzijdigheid van de Panasonic Toughbook CF-20 is het ruime aantal soorten poorten en aanpasbare opties waarmee het apparaat flexibel kan worden geconfigureerd. Om te garanderen dat mobiele medewerkers altijd contact kunnen houden met het bedrijf, is de Panasonic Toughbook CF-20 uitgerust met een 2 MP Windows Hello-webcam met stereomicrofoon en een 8 MP documentatiecamera aan de achterkant. 4G LTE is optioneel voor een verbinding met kantoor- en back-officesystemen, net als de nieuwste U-Blox 8 GPS voor nauwkeurige navigatie.

Ondersteunend ecosysteem

Voor de CF-20 bestaat er een volledige set randapparatuur, zodat mobiele medewerkers zowel onderweg als op kantoor maximaal productief kunnen zijn. De slanke voertuigdocking met antennedoorvoer zorgt voor een maximaal communicatiesignaal in het voertuig en biedt gebruikers de mogelijkheid om alle functies van de CF-20 te gebruiken als het toestel in het dockingstation geplaatst is. De CF-20 kan zowel in gesloten als open stand veilig in de docking worden vergrendeld, waardoor de routeplanning en de gps-functionaliteit toegankelijk blijven. Dankzij de desktoppoortreplicator kan de Panasonic Toughbook CF-20 ook worden gebruikt als desktop met krachtige prestaties. Daarnaast is er een batterijlader beschikbaar om vier batterijen tegelijk op te laden, wat ideaal is voor grotere organisaties.

Robuust maar gebruikersvriendelijk

Net zoals zijn voorganger heeft de robuuste Panasonic Toughbook CF-20 een magnesiumbehuizing, die gecertificeerd is conform IP65- en MIL-STD 810G, waardoor het een ideaal apparaat is voor buitengebruik en zware industriёle omgevingen. Tegelijkertijd is deze nieuwste Toughbook echter mobieler dan ooit dankzij het geringe gewicht van 1,89 kg als notebook; minder dan de twee kilogram die gebruikelijk is voor dit soort apparaten. De afneembare tablet weegt slechts 950 gram. Het geïntegreerde handvat maakt het apparaat draagbaar en stabiel in gebruik. De toetsen die acht procent groter zijn dan die van de vorige generatie vergemakkelijken het invoeren van gegevens.

Website Toughbook

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top