Nieuwe versie Greenpoint

Nieuwe versie Greenpoint

Deze zomer is de nieuwste versie van de groenbeheersoftware van Greenpoint gelanceerd.

De ontwikkelaars van Greenpoint hebben, naast uitgebreide tests van de BGT-functionaliteit, veel aandacht gegeven aan verbeteringen in het dagelijkse gebruik, om het gebruik van Greenpoint nog eenvoudiger en prettiger te maken.

Zoeken

Een van de vernieuwingen: sneller en beter zoeken op een adres dankzij nieuwste ‘zoek op adres’ functie. Greenpoint heeft de laatste service vanuit de Landelijke Voorziening – BAG geïmplementeerd. Hierdoor krijgen gebruikers betere suggesties tijdens het intypen van een adres en zullen de resultaten nauwkeuriger zijn.

Mail-functie, kaartraadpleging en meer

De GIS-mail functie is verbeterd. Het is nu makkelijker om te communiceren met andere gebruikers over ‘die ene plek in de openbare ruimte waar iets aan de hand is’, waar nog een klacht open staat of grof vuil opgeruimd moet worden. Dankzij realtime notificaties van nieuwe berichten blijven betrokkenen beter op de hoogte. Verder is het gemakkelijker gegevens in de kaart te raadplegen. Voortaan zijn objecten te openen met een dubbelklik. Ook kan het gegevensscherm verplaatst worden. Met de kaart en gegevens in één beeld ontstaat een duidelijk visueel overzicht van beheerobjecten.

 

 

Inspectie

Voor inspecteurs van de openbare ruimte zijn er mogelijkheden bij gekomen. Iedere inspecteur kan voortaan zijn eigen productieaantallen rapporteren en analyseren. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de volledige metazoekmachine functionaliteit, voor alle mutaties die hij/zij ooit heeft gedaan. De complete lijst met alle andere, grote én kleine verbeteringen is terug te vinden onder de ‘releasenotes’ in Greenpoint.

Website Greenpoint

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top