Nieuwe softwarereleases van Topcon Positioning Group

Nieuwe softwarereleases van Topcon Positioning Group

Topcon Positioning Group heeft drie nieuwe softwarereleases uitgevoerd die de markt helpen om slimmer te werken. 

Sneller, efficiënter, veiliger en nauwkeuriger door betere datatoegang en dataverwerking. Dat waren ook de uitgangspunten voor de updates.

  • MAGNET Collage Web: bewerkingssoftware voor gegevens uit UAV’s of 3D-scanners

De update van MAGNET Collage Web biedt nieuwe functies en verbeteringen om samenwerking en het delen van 3D-puntenwolkgegevens te vereenvoudigen. Projecten zijn nu eenvoudig met iedereen te delen, zelfs zonder Topcon Enterprise-account. Direct publiceren op het web met dronesoftware van derden kan ook, zoals Bentley Context Capture en MAVinci Desktop. Met de nieuwe dronevisualisatiefuncties kunnen gebruikers geogerefereerde foto’s met behulp van een puntenwolk bewerken.

  • MAGNET Enterprise: software voor BIM met Total stations

Met de integratie van BIM 360 kunnen MAGNET Enterprise-gebruikers 2D-ontwerpen, 3D-modellen en andere projectdocumenten in de BIM 360 – of Autodesk A360 Drive-omgeving beheren. Gestroomlijnder werken via de cloud levert hen veel voordeel op. Bouwteams kunnen hun meetactiviteiten uitvoeren met behulp van ontwerpen die in de Autodesk-cloud zijn opgeslagen. Of ze kunnen landmeet- en positiebepalingsgegevens verzamelen die direct geüpload kunnen worden naar BIM 360. Daarnaast hebben gebruikers via Enterprise en Sitelink3D toegang tot Autodesk-documenten.

  • Het complete softwareplatform MAGNET® 5

MAGNET® 5 is een update van het complete pakket. Het biedt nog betere prestaties, integratie in systemen van derden en bouwplanning en toezicht. Aannemers en andere professionals krijgen zo meer controle over het werk dat ze uitvoeren. Door op deze manier slimmer te werken, scoren ze nog beter op het gebied van efficiëntie. Door het volgen van een webinarserie leren MAGNET-gebruikers optimaal de nieuwe functies te benutten, zoals bijvoorbeeld voor de Field-gebruiker. Je hoeft niet meer te wisselen tussen meerdere schermen om je informatie te krijgen; je kunt nu eenvoudig oppervlakken selecteren, afbakenen en direct vanuit de kaart gaan meten.

Daarnaast zijn er voor de MAGNET-Office gebruikers verbeteringen aangebracht voor grondverzetwerkzaamheden. Het voorbereiden van machinebesturingsbestanden verloopt nu efficiënter dankzij een unieke ‘road zones’-functie. Wijzigingen die zijn doorgegeven in een bepaalde zone, gelden ook direct voor alle andere zones. Met deze updates maakt Topcon ruimtelijke ordening slimmer, rendabeler en productiever.

Website Topcon

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top