Nieuwe DJI app voor drone-missieplanning

Nieuwe DJI app voor drone-missieplanning

DJI GS Pro (ook bekend als Ground Station Pro) is een nieuwe iPad app, ontwikkeld om automatische vluchten met een DJI drone te plannen en controleren. Dankzij de duidelijke, beknopte interface kunnen de meest complexe vluchtmissies met enkele tikken op het scherm worden gepland.

De GS Pro app genereert autonome drone-vluchten, waarbij de drone een voorgedefinieerd patroon aflegt en ondertussen foto’s maakt, die na afloop in het programma 3Dsurvey verwerkt kunnen worden. Op basis van gekozen hoogte en overlap zorgt GS Pro voor het vliegpatroon om de gewenste dronemapping-nauwkeurigheid te behalen.

Virtual fence

De Virtual Fence-functie verhoogt de veiligheid en gebruiksgemak door de hoogte en snelheid van de drone te vergrendelen binnen een vooraf aangewezen gebied. Daarbij krijgt de dronepiloot de mogelijkheid om een grens aan te geven waarbuiten de drone niet mag vliegen om te voorkomen dat de drone over wegen, mensen of dieren vliegt.

Professionele toepassingen

Met deze functies verhoogt GS Pro de efficiëntie voor diverse professionele toepassingen, waaronder drone-mapping voor grond-, weg- en waterbouw, architectuur, precisielandbouw, inspecties, reddingsoperaties, veiligheidscontrole en meer. Ground Station Pro is compatibel met de recente drones van DJI, waaronder de Phantom 4 Pro, Mavic Pro, Inspire 1 Pro en Matrice-serie. De app is beschikbaar voor iPad (iOS) en te downloaden via de App Store.

Website Geodirect
Website iTunes | DJI GS Pro

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top