NEO relatiedag – Continuous Change 

NEO relatiedag – Continuous Change 

Op donderdag 21 maart 2024 vanaf 12.30 uur organiseert NEO een relatiedag in de Prodentfabriek te Amersfoort. Tijdens deze middag zullen interessante sprekers u meenemen in de wereld van geo-data en u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Deelname aan de relatiedag is gratis.

 


Laat u inspireren door de keynote-sessie van prof. dr. Kirsten de Beurs, hoogleraar Geo-information Science and Remote Sensing aan de Universiteit Wageningen over het onderwerp ‘Continuous Change’.

Rob Beck – 28 jaar NEO
De middag is bijzonder omdat Rob Beck, oprichter van NEO, na 28 jaar afscheid neemt als directeur. Rob zal met u terugkijken op de ontwikkeling van NEO en de aardobservatiemarkt en de persoonlijke rol die hij daarin heeft vervuld.

Breakoutsessies
Tijdens de breakoutsessies wordt u door gastsprekers van onder andere Stedin en RVO meegenomen in hoe zij geo-data in hun veranderende organisatie inzetten.

Afsluiting & Borrel
De relatiedag wordt rond 16:45 uur afgesloten met een borrel, hierbij is de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Rob Beck.

Website NEO Relatiedag

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top