NedGraphics op Overheid 360° in Utrecht

NedGraphics op Overheid 360° in Utrecht

Op 10 oktober 2018 is NedGraphics weer aanwezig tijdens Overheid 360° in de Jaarbeurs in Utrecht.

Overheid 360° is hét congres over informatiemanagement speciaal voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Voor deze doelgroep is deelname na voorregistratie kosteloos. Dit evenement is interessant voor iedereen die ambities heeft om dit najaar nog de maatschappelijke opgaven in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten.

Seminars

  • Op weg naar toegankelijke en vindbare informatie: het eerste praktijkvoorbeeld. Rijk Wesselo, Accountmanager lokale overheid, NedGraphics
    10-10-2018 | 11:30 -12:00 Mission 2/ Wendbare overheid 

    De hoeveelheid informatie die u tegenwoordig tot uw beschikking heeft neemt steeds verder toe. De uitdaging is dus vooral: Waar vind ik de informatie die ik nodig heb? En hoe zorg ik dat ik alle informatie heb die nodig is? In deze sessie licht Rijk Wesselo van NedGraphics toe hoe NedGlobe Informatie de gebruiker in staat stelt om op één plek informatie uit externe en interne bronnen in samenhang te raadplegen. Ook verduidelijkt hij aan de hand van het eerste praktijkvoorbeeld hoe met NedGlobe Informatie volledige persoonsgegevens te bevragen zijn conform AVG.

 

  • Op weg naar een centrale objectenregistratie. Wil van de Berg, Adviseur, NedGraphics B.V.
    10-10-2018 | 14:15 -14:45 Media Arena/ Datagedreven overheid 

    Beleidsontwikkeling en besluitvorming staat of valt met zorgvuldigheid: Nederland is een land met zeventien miljoen toezichthouders… Elk besluit dat leidt tot een verandering in de openbare ruimte vraagt om een zorgvuldige afweging van alle belangen van alle betrokkenen. Daarbij gaat het niet alleen over de fysieke inrichting van de openbare ruimte, maar ook over alle ‘rechten en plichten’ die daarin gelden voor burgers, bedrijven en de overheid zelf. Die rechten en plichten zijn altijd gebonden aan een object: een plek of gebied. In deze presentatie nemen wij u mee op weg naar een centrale objectenregistratie.

Creëer, beheer en deel uw digitale gebiedsinformatie

NedGraphics maakt onderdeel uit van de Cadac Group. Cadac Group is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor infrastructuur, werktuigbouw en bouwkunde met meerdere vestigingen in de Benelux. NedGraphics B.V. adviseert organisaties over geo-informatievoorziening in relatie tot hun bedrijfsvoering met als doel processen te optimaliseren en ontwerpresultaten te verbeteren. Daarnaast is NedGraphics leverancier van Geo-ICT oplossingen bij de Nederlandse overheid en haar toeleveranciers. Tot de opdrachtgevers behoren ruim 250 gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Op basis van eigen software en standaard software van derden, waaronder Oracle, Autodesk en Bentley, levert NedGraphics op geo-informatiearchitectuur gebaseerde totaaloplossingen.

Website Overheid 360°

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top