Mooi ontwerp, maar wat kost het?

Mooi ontwerp, maar wat kost het?

De nieuwe serie BouwkostenWijzers 2017 is uit. De BouwkostenWijzers zijn een serie zakboekjes voorzien van richtprijzen van veel toegepaste bouwdelen. De bouwdelen vormen een handig hulpmiddel bij het budgetteren, het toetsen van offertes en het maken van kostenvergelijkingen. Met de BouwkostenWijzer zijn actuele prijzen altijd onder handbereik.

Naast de bouwdeelprijzen is er ook een selectie van kengetallen opgenomen in de BouwkostenWijzer. De kengetallen zijn bedoeld om de kosten van bouwprojecten in een vroeg stadium te toetsen. De kengetallen zijn gebaseerd op actuele bouwkostengegevens, die worden doorgerekend met BIM-modellen. De door Archidat samengestelde kengetallen vormen een handig hulpmiddel tijdens de initiatief- en voorbereidingsfase.

De zakboekjes worden al jaren door vele professionals tijdens de voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten gebruikt.

De BouwkostenWijzers worden jaarlijks uitgegeven en voorzien van actuele prijsinformatie. Deze titels worden op jaarlijkse basis ontvangen.

Website Archidat / webwinkel

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top