Minister Schultz van Haegen opent InfraTech 2017

Minister Schultz van Haegen opent InfraTech 2017

Melanie Schultz van Haegen, Minister van Infrastructuur en Milieu heeft zich bereid verklaard om de officiële opening van InfraTech 2017 te verrichten. Deze opening zal plaatsvinden op dinsdag 17 januari 2017 om 11.00 uur in het Verbindingstheater van InfraTech.

In 2015 maakte de minister kennis met InfraTech toen zij de InfraTech Innovatieprijs uitreikte, waarna zij een rondgang over de beurs maakte. De minister was bijzonder onder de indruk en verklaarde toen: “InfraTech toont het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van grond- weg- en waterbouw.”

melanie-schultz-van-haegen
Melanie Schultz van Haegen, Minister van Infrastructuur en Milieu

InfraTech vindt iedere twee jaar plaats in het Rotterdamse Ahoy en is met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur in Nederland. ‘Slim verbinden’ is het thema van InfraTech 2017. Zowel letterlijk als figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche spelen een prominente rol op de beurs. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers.

InfraTech 2017 legt meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Dit is terug te zien in het aanbod op de beursvloer; zo is er het nieuwe thema Infra Innovaties in Hal 6, Lab op Straat, het Smart Mobility Plein, het Ingenieursplein, een gezamenlijke presentatie van tal van waterschappen, het Holland ConTech Startup Plein en nog veel meer. Een belangrijk onderdeel van InfraTech is ook het kennisprogramma dat dit jaar toegespitst op actuele trends binnen de infrastructuur: Circulaire Economie, Complexe Mobiliteit, Herwaardering Vakmanschap en Veranderende samenwerking in de keten.

InfraTech wordt ondersteund door 14 belangrijke partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken in de Raad van Advies.

Website InfraTech 2017

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top