Mimaki biedt totale 2D- en 3D-printoplossing aan de signmarkt

Mimaki biedt totale 2D- en 3D-printoplossing aan de signmarkt

De nieuwe Mimaki 3DGD-1800 3D-printer haalt baanbrekende productiesnelheden en transformeert de productie van grote voorwerpen. Hij opent zo de deur voor een groot assortiment van nieuwe mogelijke toepassingen in diverse sectoren, van signalisatie en displays tot industrie.

 

De Mimaki 3DGD-1800 3D-printer kan in nog geen zeven uur voorwerpen tot 1,8 meter hoog maken en is vanaf 1 april 2020 in de handel verkrijgbaar

 

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, heeft de lancering aangekondigd van de nieuwe Mimaki 3DGD-1800 3D-printer. Een grootschalige productie verloopt er drie maal sneller mee dan met de traditionele 3D-printers van het type Fused Filament Fabrication (FFF – productie van gefuseerde filamenten). De Mimaki 3DGD-1800 3D-printer combineert de 2D-printexpertise van het bedrijf met de innovaties in 3D-technologie en biedt klanten een rendabele, totale oplossing voor 3D-sign- en display-toepassingen.

Hij kan in nauwelijks zeven uur voorwerpen van max. 1,8 meter groot produceren – en dankzij zijn assemblageontwerp kunnen nog grotere ontwerpen worden gemaakt. Het innovatieve 3D-printsysteem bevat enkele slimme functies die tijd en kosten besparen, zoals een configuratie met dubbele kop zodat twee structuren tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. De Mimaki 3DGD-1800 vergemakkelijkt ook de productie van holle structuren zonder ondersteuningen, stroomlijnt de productie verder en zorgt verder ook voor meer portabiliteit en de mogelijke toevoeging van interieurverlichting. De technologie opent een ruim assortiment van mogelijke toepassingen, van signalisatie, gebeurtenissen en creatieve kunst tot interieurontwerp. Klanten kunnen gebruikmaken van het uitgebreide portfolio van 2D-printoplossingen van Mimaki om deze toepassingen rendabel te decoreren.

Website Mimaki

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top