Merkator presenteert: De Bestekchecker

Merkator presenteert: De Bestekchecker

Merkator is een betrouwbaar en hoogwaardig Geo-ICT bedrijf met een uniek Benelux-model. Wij werken samen met de bekende en toonaangevende GIS-softwareleveranciers en ondersteunen en bouwen tevens geavanceerde Open Source GIS-oplossingen. Merkator wordt gezien als een volledig leveranciers-onafhankelijke Geo-ICT partij in de markt. Merkator heeft in Nederland en België momenteel bijna 70 mensen in dienst en heeft drie kantoren: twee in Nederland en één in België.

Op InfraTech kunt u kennismaken met Merkator en haar producten en diensten. Zo kunt u getuige zijn van de uitgebreide functionaliteit van onze KLIC-dienstverlening waarmee we inmiddels meer dan 100 kabel en leidingbeheerders in Nederland en België volledig ontzorgen op het gebied van graafmeldingen. Deze SAAS koppelt eenvoudig met alle beheersystemen en voldoet volledig aan de WIBON en INSPIRE-richtlijnen. Daarnaast tonen we met trots ons nieuwste product ‘De Bestekchecker’. Een eenvoudige app waarmee de samenwerking en informatie-uitwisseling tussen opdrachtgever en aannemer vereenvoudigd wordt. De aannemer weet precies wat hij moet doen en de opdrachtgever kan inspecteren of een terugkoppeling krijgen van wat er is uitgevoerd. Of het nu gaat om een maaibestek of een bestek voor verwijderen van onkruid op verharding. Met eenvoudige inrichting en lage gebruikskosten wordt het werk er een stuk eenvoudiger en leuker door.

 

 

Wij horen zelf graag praktijkvoorbeelden over uitdagingen in het inspectieproces en komen graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo vertellen we u graag waarom gemeente Breda deze app effectief inzet voor inspectie en klein onderhoud van haar verhardingen.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top