Meimaand is DigiDare Award maand!

Meimaand is DigiDare Award maand!

De inschrijving voor de DigiDare Award 2022 is geopend. Met de DigiDare Award wordt aandacht gevraagd voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving.

 

Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk. 

Waarom een DigiDare Award?
We moeten digitaliseren—daar is iedereen in de gebouwde omgeving het over eens. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

De organisatie van de DigiDare Award is op zoek naar succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale samenwerking, mens en organisatie centraal staan. Aan de hand van jullie voorbeelden willen zij de sector laten zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert. En dan mogen voorbeelden uit de toeleverende bouwmaterialenindustrie natuurlijk niet ontbreken. Meedoen is supereenvoudig: je hoeft alleen maar vier simpele vragen te beantwoorden in het inschrijfformulier. 

Wat levert het op?
Je inzending komt (na redactie) meteen op de website van DigiDare Award terecht—wat zorgt voor mooie exposure voor jou of je organisatie. En je ontvangt direct visuals die je kunt gebruiken om jouw hele netwerk via social media te laten weten dat je meedoet met de DigiDare Award. Hoe verder je komt in de wedstrijd, hoe meer exposure je krijgt. In de tabel op de website kun je zien wat je deelname aan de DigiDare Award je oplevert in de verschillende fases van de wedstrijd.

Website DigiDare Award

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top