Meet & Weet Event naar 2022

Meet & Weet Event naar 2022

Bij het Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag) staat het onderwerp meten, in de breedste zin van het woord, centraal.

 

Op het land, water of vanuit de lucht: alle facetten komen elke editie weer samen. De dag wordt al jarenlang goed bezocht en dat maakt de organisatie van het Meet & Weet Event in deze tijd uitdagend.

Omdat Geometius niet van het concept van het Meet & Weet Event wil afwijken, is besloten het event door te schuiven naar donderdag 2 juni 2022.

Hierdoor zal het mogelijk zijn om een compleet event te verzorgen, waarbij iedereen aanwezig kan zijn en de organisatie ook de diverse leveranciers (van over de hele wereld) kan verwelkomen. Nu veel mensen bij elkaar niet mogelijk is, kijkt Geometius ondertussen naar wat er wel mogelijk is.

In het najaar organiseert het bedrijf verschillende GeoWeet/sessies die toegespitst zijn op specifieke onderwerpen. De praktijkgerichte en interactieve sessies zullen daarbij gaan over zaken als scanning, hydrografie, BIM, drones en monitoring.

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top