Meer dan 100 nieuwe vacatures bij Cadac Group

Meer dan 100 nieuwe vacatures bij Cadac Group

Cadac Group zoekt ruim 100 specialisten om de ambitieuze groeiambities waar te maken. Het in ontwerpsoftware gespecialiseerde bedrijf start komende maand een uitgebreide wervingscampagne in de Benelux.

Gevraagd zijn CAD-engineers, consultants en softwareontwikkelaars die aan de slag gaan voor internationale relaties in de bouw, procestechniek, infra, maakindustrie, offshore en logistiek.

Cadac verwacht de komende jaren sterk te groeien, zegt oprichter en CEO Jan Baggen. “We hebben in korte tijd een ingrijpende omslag gemaakt met ons bedrijf. Van softwareleverancier naar dienstverlener. We ondersteunen onze klanten met de transformatie naar het digitale tijdperk. Uiteraard met de software van Autodesk, Microsoft en onze eigen ontwikkelingen. Voor deze operatie, enabling digital, hebben we heel veel specialisten nodig. Hoogopgeleid, maar vooral ook in staat om te innoveren en te pionieren.” 

Cadac Group telt nu ruim 200 medewerkers van wie de meesten werken vanuit het hoofdkantoor in Heerlen of het kantoor in Vianen. De focus ligt op verdere expansie in Europa. “We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk”, aldus Jan Baggen. “Er wachten ons enorme opgaves. De bouw van miljoenen woningen, voedsel voor een explosief groeiende wereldbevolking, de klimaattransitie. Het moet allemaal efficiënter, sneller, zuiniger en duurzamer. Digitalisering, automatisering en robotisering zijn de instrumenten. Wij faciliteren en innoveren.” 

Website Cadac

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top