Maps4Science en Maps4Society

Maps4Science en Maps4Society

De Programmacommissie van het Maps4Society-programma (M4S) heeft onlangs besloten dat er een nieuwe call-for-KIP’s komt. KIP staat voor ‘Klein Innovatief Project’.

Vier, misschien vijf kleine projecten (maximum 50 k€) kunnen worden gehonoreerd. De officiële call-tekst wordt in ieder geval gepubliceerd vóór de programmabijeenkomst in april 2017. Om te zorgen dat de nieuwe aanmeldingen zo goed mogelijk in het programma passen, wordt aan potentiële aanvragers gevraagd om een korte Expression of Interest (EoI) in te dienen, zodat verder geadviseerd kunnen worden. Ook krijgen zij een uitnodiging voor de programmabijeenkomst, waarna de call officieel open gaat. Gezocht worden projecten die óf aansluiten bij lopend onderzoek óf aanvullende thema’s oppakken die nog in het programma ontbreken. In ieder geval moeten voorstellen passen in de combinaties van onderzoeksvelden en toepassingen zoals die zijn gepresenteerd in de programmabeschrijving. Hieronder staat een overzicht met daarin de tot nu toe in het programma gehonoreerde projecten.

kipExpression of Interest

Een EoI vermeldt op maximaal een half A4 de naam van de aanvrager en diens affiliatie, telefoonnummer en e-mailadres, het onderwerp van het onderzoek, onderzoeks- en toepassingsgebied (zie tabel hieronder) en eventueel de projecten waarbij het plan aansluit. Om de programmacommissie voldoende tijd te geven op de EoI’s te reageren, is de uiterlijke datum van binnenkomst 27 februari 2017. Deelname van de aanvrager of een vervanger aan de programmabijeenkomst in april is een voorwaarde om een KIP in te mogen dienen.

Website The Dutch Technology Foundation (STW) | Maps4Society

Website Maps4Society

 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top