Mappedin Maker: een gratis gebruiksvriendelijke binnenkaart applicatie

Mappedin Maker: een gratis gebruiksvriendelijke binnenkaart applicatie

Mappedin kondigt de lancering aan van Mappedin Maker, een gratis applicatie binnen het indoor kaartplatform van Mappedin. Eenvoudig genoeg voor iedereen om te beheersen, Mappedin Maker herdefinieert de creatie van binnenkaarten, biedt binnen-navigatie en versterkt de openbare veiligheid. Van degenen zonder kaartachtergrond tot CAD-experts, stelt Mappedin Maker gebruikers in staat om commerciële en gemeenschapslocaties rechtstreeks in kaart te brengen via maker.mappedin.com of de Maker App voor iOS.

 

Voorafgaand aan Mappedin Maker was het veelgeprezen indoor kaartplatform van het bedrijf alleen toegankelijk voor bedrijven met professionele expertise. In een strategische koerswijziging heeft Mappedin deze technologie gedemocratiseerd om voor iedereen beschikbaar te zijn. Met de introductie van deze gratis applicatie wordt Mappedin Maker toegankelijk voor iedereen, waardoor de creatie van nauwkeurige, interactieve kaarten mogelijk wordt die de manier waarop individuen zich binnen omgevingen navigeren en ermee omgaan, veranderen.

“Bij Mappedin geloven we dat er ‘overal één kaart’ moet zijn. Het is onze missie om het voor iedereen eenvoudig te maken bruikbare binnenkaarten te creëren,” zegt Hongwei Liu, CEO bij Mappedin. “We hebben geïnvesteerd in het creëren van op AI gebaseerde mappingtools om het mappingproces volledig te automatiseren en bovenop dat bieden we deze nieuwe functionaliteit gratis aan om gemeenschappen in staat te stellen hun gebouwen in kaart te brengen.”

Mappedin Maker is de eerste tool die iemand in staat stelt om in een kwestie van minuten een georeferentie kaart van een gebouw te maken. Maak eenvoudig een foto van een bestaande papieren plattegrond of loop rond een gebouw met de Maker App voor iOS en de tool begeleidt je door de rest.

Mappedin’s AI plaatst automatisch deuren, ramen en muren.

Website Mappedin

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top