Make Geospatial Matter 2022: een dag waar geo in de schijnwerpers staat

Make Geospatial Matter 2022: een dag waar geo in de schijnwerpers staat

MGM is de jaarlijkse conferentie van IMAGEM, waarin men klanten uitnodigt om hun bevindingen op het gebied van geo technologie te delen en waar bezoekers kennis en inspiratie op kunnen doen voor hun eigen doelen door breakout sessies, keynotes en workshops bij te wonen.

Wat kan je er doen?
Ezijn verschillende keynotes, break out sessies en workshops te volgen. We beginnen de dag met gezamenlijk keynotes van onze collega’s en speciale gasten, zoals industrie-experts, een van onze vooruitstrevende klanten of een deskundige op een gebied dat snijvlak heeft met geo. Vervolgens kan je de breakout sessies of hands-on workshops bijwonen die voor jou interessant of relevant zijn. Vaak worden deze sessies gegeven door onze klanten, partners of onze collega’s.

Tijdens deze sessies wordt de technologie besproken, de toepassingen van de klanten en de resultaten van datagedreven beleidsvormen. Denk aan 3D digital twins met simulaties, veranderingsdetectie door satellietbeelden en machine learning algoritmes en inzichtelijke dashboards met locatiedata uit het veld die beleid vormen. In de workshops kan je zelf aan de slag met onze software en achter de mogelijkheden komen van M.App Enterprise, ERDAS IMAGINE of andere programma’s.

Uiteraard is er ook tijd om bij te praten met je vakgenoten. Tijdens de koffiepauzes, lunch en borrel kan je netwerken en de sessies bespreken met je collega’s of onze teamleden. We sluiten de sessies af met gezamenlijke presentaties over nieuwe tech en een panel.

Voor wie is het?
Simpel gezegd: voor iedereen die ook maar iets met geo of locatie doet. De dag is erg relevant voor gebruikers van geo en andere GIS oplossingen, project en programma managers, directeuren en teamleiders die beleid voeren of mensen die op zoek zijn of geïnteresseerd zijn in nieuwe geo technologie. We hebben altijd een breed scala aan zowel bezoekers als sprekers. Overheden, defensie, geo-ict’ers, adviesbureaus, OOV, waterschappen, ministeries, ZBO’s en meer.

Wat heb je eraan?
Na Make Geospatial Matter weet je wat er allemaal mogelijk is met geo technologie, zowel van onze kant als de kant van je vakgenoten. We hopen dat je weggaat met veel inspiratie, kennis en een duidelijk beeld wat je kan met de geo technologie die we hebben laten zien.

Website Make Geospatial Matter

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top