Live Webcast ‘Schone stad met Smart Emissions’

Live Webcast ‘Schone stad met Smart Emissions’

Op donderdag 9 maart 2017 is er vanaf 10 uur ’s ochtends een live webcast van Hexagon Geospatial en haar business partner Imagem, met als titel Cleaner Cities with Smart Emissions.

Datum: Donderdag, 9 maart, 2017

  • Deelnemers zien hoe Smart Emission, gebaseerd op Smart M.App-technologie, kan helpen inzicht te krijgen en te houden in de luchtkwaliteit en geluidproblematiek in de stad door middel van een kostenefficiënt Plug & Play sensornetwerk. Transparante monitoring van de aangesloten sensoren biedt toegevoegde waarde en inzicht in trends en ontwikkelingen aan alle deelnemers in dit Smart City project.

Smart Emission-voordelen:

  • Verkrijg snel realtime inzicht in de huidige situatie inclusief verkeersgegevens.
  • Verkrijg realtime visualisatie van de huidige temperatuur, luchtdruk, vochtigheid, luchtkwaliteit parameters en geluidsniveau.
  • Ontdek trends en ontwikkelingen van een specifieke situatie in relatie tot andere sensoren in het netwerk of het netwerk als geheel.
  • Maak gebruik van historische gegevens van een specifieke sensor en ontdek hoe de luchtkwaliteit zich heeft geëvolueerd door de tijd heen en vergelijk dit met andere gerelateerde gegevens in dezelfde periode.

Website Hexagon Geospatial

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top