Lenovo lanceert compacte mini-desktop met hoge prestatie

Lenovo lanceert compacte mini-desktop met hoge prestatie

De ThinkStation P360 Ultra is geschikt voor krachtige workloads in kleine ruimtes.

Lenovo introduceert de ThinkStation P360 Ultra, die zijn portfolio van desktopwerkstations completeert, om ongeëvenaarde prestaties te leveren in een nooit eerder vertoonde vormfactor. De machine is half zo groot als een traditioneel desktopwerkstation met kleine vormfactor en is een klasse apart. Het chassis heeft een totaal volume van minder dan 4L, maar beschikt nog steeds over 12e-generatie Intel Core-processors en ondersteuning voor mobiele professionele grafische kaarten tot NVIDIA RTX A5000, zodat gebruikers torenachtige prestaties kunnen ervaren. Binnen deze nieuwe vormfactor presteert de ThinkStation P360 Ultra meer dan 50% beter dan de vorige generatie small form factor desktop-werkstations1.

Desktop-werkstations staan ​​bekend om hun extreme kracht- en prestatieniveaus – gebouwd om de meest geavanceerde CAD- en BIM-applicaties te draaien, om met gemak rekenintensieve virtual en mixed reality-ervaringen te leveren, naadloos medische beelden of rijke digitale entertainmentcontent weer te geven en de tijd te versnellen om inzichten door analyse van enorme, enorme datasets in realtime. Er is echter een nieuw tijdperk van hybride werken aangebroken en werkstationprofessionals hebben nu innovatieve en veelzijdige technologieën nodig die hun steeds veranderende, en vaak kleinere, werkruimten zonder compromissen aankunnen.

Hoewel organisaties nog steeds het kleinste desktopwerkstation in de branche kunnen inzetten – Lenovo’s ThinkStation P360 Tiny – om te helpen bij hun extreem ruimtebesparende behoeften, hebben gebruikers nu een krachtige en veelzijdige machine die een prestatieboost biedt in een uniek formaat . Dit is ideaal voor individuele professionele gebruikers die de bureauruimte willen maximaliseren of de machine willen gebruiken voor samenwerking op afstand of edge use cases in het veld.

Op het gebied van connectiviteit beschikt de Lenovo Thinkstation P360 Ultra over zeven verschillende DisplayPort outputs, een 2,5 Gbps Ethernet- en een 1 Gbps Ethernet-poort, vier USB-A-poorten aan de achterkant, één USB-A-poort aan de voorkant, een tweetal Thunderbolt 4-poorten en een koptelefoonaansluiting.

De desktops zijn vanaf € 1.237 beschikbaar.

Design & Manufcturing ISV applicaties waarvoor het nieuwe toestel is gecertifieerd

Altair HyperWorks
Autodesk Alias/VRED
Autodesk AutoCAD
Autodesk Inventor
Autodesk Revit
ANSYS ANSYS
Bentley MicroStation
Dassault 3DEXPERIENCE (CATIA)
Dassault SolidWorks
Nemetschek Vectorworks
PTC Creo
Siemens NX, Teamcenter, Tecnomatix
Siemens Solid Edge

Een steeds up to date en volledige lijst kan hier worden teruggevonden:

https://www.thinkworkstations.com/isv-certifications/

Website Lenovo

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top