Leica Zeno Mobile One, vereenvoudig uw GIS-gegevensverzameling

Leica Zeno Mobile One, vereenvoudig uw GIS-gegevensverzameling

Leica Zeno Mobile One is een eenvoudige maar krachtige app voor mobiele gegevensvastlegging die de productiviteit en gegevenskwaliteit verbetert. Verbonden met uw Leica Zeno GNSS-antenne maakt Zeno Mobile One de nauwkeurige gegevensverzameling mogelijk die u nodig heeft voor assetmanagement. Zeno Mobile One is ontworpen voor GIS-gebruikers die nauwkeurige en uitgebreide veldgegevens nodig hebben die gemakkelijk te verzamelen en te beheren zijn. Door één softwareoplossing te bieden voor uw veldwerk, stelt Zeno Mobile One u in staat om uw gegevensmodel onderweg te maken en te organiseren en integreert het met Esri ArcGIS Online om naadloos aan te sluiten op uw bestaande workflows.

Leica Zeno Mobile One

Vereenvoudig gegevensverzameling
Zeno Mobile One is eenvoudig en intuïtief en biedt geavanceerde mogelijkheden zonder uitgebreide training. Stel on-the-fly gegevensverzameling in zonder extra software. Bewerk attributen terwijl de kaart open is, voeg puntinformatie toe en leg meerdere functies tegelijk vast. Pas eenvoudig de kaartoriëntatie aan met gevestigde navigatie met meerdere aanraakschermen.

Naadloze gegevensintegratie
Met een scala aan service-integraties verbetert Zeno Mobile One gegevensverzameling en -beheer. Schakel tussen kaart- en luchtfoto’s met geïntegreerde HxGN Content Program-beelden. Verbind met HxGN SmartNet om centimeternauwkeurigheid te garanderen voor uw GNSS-metingen. Importeer en exporteer gegevens in verschillende formaten via cloudservices en koppel gehoste objectlagen in Esri ArcGIS Online om wijzigingen die in het veld zijn aangebracht onmiddellijk te synchroniseren.

iOS-compatibiliteit
Breng uw iOS-apparaat in uw Leica Zeno GNSS-gegevensverzamelingsworkflow. Met een eenvoudige en intuïtieve interface op iPad en iPhone maakt Leica Zeno Mobile One het integreren van nauwkeurige vastlegging en gegevensbeheer onderweg eenvoudig.

Website Leica Geosystems

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top