Leica Geosystems vereenvoudigt de detectie van nutsvoorzieningen

Leica Geosystems vereenvoudigt de detectie van nutsvoorzieningen

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, heeft haar nieuwste oplossing voor utiliteits- en graafprofessionals aangekondigd. De nieuwe Leica DD175 leidingzoeker en Leica DA175 signaaltransmitter vormen een aanvulling op de bestaande Leica DD100-serie en helpen operators om gemakkelijk ondergrondse voorzieningen te detecteren om de veiligheid van werknemers op locatie te waarborgen. Het lokaliseren van de positie van ondergrondse kabels en leidingen vóór het uitgraven is van het grootste belang voor de veiligheid van de werknemers op de bouwplaats. De Leica DD175 en Leica DA175 hebben een intuïtief ontwerp dat de gebruikerservaring verbetert en geavanceerde automatische controles voor vereenvoudigde detectie van nutsvoorzieningen.

De DD175 is een slimme utility-locator die verbinding maakt met de Leica DX Field Shield/DX Manager Shield-software om gebruikers in staat te stellen de site in realtime met het kantoor te verbinden met snelle en stabiele gegevensoverdracht. De geautomatiseerde lokalisatietechnologie en het duidelijke display van de DD175 helpen gebruikers om met vertrouwen ondergrondse leidingen te ontdekken. De ingebouwde zelfcontrole controleert of het gereedschap naar behoren functioneert, waardoor de betrouwbaarheid van de informatie wordt gegarandeerd en de veiligheid van de gebruiker wordt vergroot. Dankzij de datalogging- en GPS-functies van de tool kunnen managers zien hoe en waar de kabelzoeker wordt gebruikt.

De nieuwe DD175-kabelzoeker en DA175-signaalzender zijn ontworpen voor werknemers in de bouw, civiele techniek, nutsvoorzieningen en algemene bouwplaatsen die duidelijk en intuïtief moeten begrijpen welke activa zich onder hun locaties bevinden.

Website Leica Geosystems

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top