Leica Geosystems introduceert de volgende evolutie in mobile mapping

Leica Geosystems introduceert de volgende evolutie in mobile mapping

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, heeft de nieuwste toevoeging aan haar Leica Pegasus TRK-portfolio van mobiele kaartoplossingen aangekondigd, de Leica Pegasus TRK100. Het nieuwe mobiele kaartsysteem is speciaal ontworpen voor GIS-professionals en is een krachtige, gebruiksvriendelijke geospatiale oplossing die is gebouwd voor grootschalige infrastructuurmetingen en het creëren van digitale tweelingen.Het Pegasus TRK-portfolio staat bekend om zijn eenvoud en gebruiksgemak, lichtgewicht, robuust ontwerp en integratie met intelligente, autonome systemen. De Pegasus TRK100 is nog lichter en kleiner met een gewicht van slechts 14 kg, waardoor hij gemakkelijk door slechts één persoon op elk voertuig kan worden gemonteerd. Het nieuwe mobiele kaartsysteem heeft dezelfde modulaire hardwarebenadering waarmee gebruikers meer camera’s kunnen toevoegen om het scala aan gebruiksscenario’s uit te breiden.

De Pegasus TRK100 is ontworpen om uit te blinken in toepassingen voor GIS-kaarten en activabeheer, en biedt essentiële locatie-informatie voor gegeorefereerde visuele gegevens. Op maat gemaakt voor GIS-professionals, stelt het hen in staat hun bedrijfsvoering te transformeren. Het systeem geeft hen de controle over snelle en autonome gegevensverzameling en het vastleggen van activagegevens.

Met zijn geavanceerde kaartmogelijkheden stelt de Pegasus TRK100 GIS-professionals in staat om de locatie van bedrijfsmiddelen te visualiseren en te begrijpen, om te helpen de juiste beslissingen te nemen, het beheer van bedrijfsmiddelen te verbeteren en de aanleg en het onderhoud van infrastructuur te ondersteunen. De mogelijkheden omvatten MatchPoint voor het leveren van verfijning van de volgende generatie puntenwolken. Deze nieuwe technologie combineert AI en een uniek leeralgoritme om de duidelijkheid van punten in de nabewerking te verbeteren en te optimaliseren voor verbeterde nauwkeurigheid. De veelzijdigheid van de Pegasus TRK100 is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in diverse industrieën, waaronder telecommunicatie, nutsbedrijven en wegenonderhoud.

Deze innovatieve oplossing zal een belangrijk technisch hoogtepunt zijn op Hexagon’s belangrijkste conferentie over digitale realiteitsoplossingen, HxGN Live Global in Las Vegas, NV, van 12 tot 15 juni 2023.

Website Leica Geosystems

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top